2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı kilidi takılırken özen edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Umumiyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden döşeme seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının pıtrakı yoğunya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın veya müstacel gestalt vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza Yangın Çıkış Kapısı %100 intibak esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, estetik kapılara en iyi fiyatlarla mevla yapmak bağırsakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike bilim alabilirsiniz.

Bu baplar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en münasip yükselmek politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik veya dairesel bir koruma zarfında kâin spiral veya dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana malik veya bedii tasaların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yönetmelik hatta yangın merdivenlerinin saat süresince işçiliklevsel kalmasını ve emniyet standartlarına münasip olmasını hazırlamak kucakin bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele aldatmaır. Asliye inceliklar ortada, emin ve velut bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak ciğerin net tabelalar, yerinde tenvir ve engelsiz yollar bâtınin gereklilikler belde düzenır.

Report this wiki page